Societat dimecres, 25 de Setembre de 2024

Aquest octubre, comencen les activitats continuades de ioga i pilates


Autor: argençola

Les activitats continuades són gratuïtes, i se celebraran del 3 d’octubre de 2024 al 17 de juny de 2025.

Aquest octubre, comencen les activitats continuades de ioga i pilates
Aquest octubre, comencen les activitats continuades de ioga i pilates Foto: argençola

L'Ajuntament d'Argençola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, engega el curs 2024/25 amb un programa d'activitats continuades que posen l'accent en el benestar físic i mental. A partir del mes d'octubre, es duran a terme sessions setmanals de Ioga i Pilates, dues disciplines reconegudes pels seus beneficis tant per al cos com per a la ment.

Les sessions de Ioga es realitzaran els dimarts, de 17.45 a 18.45 h, al Local Social de Porquerisses, mentre que les de Pilates tindran lloc el mateix dia, de 19 a 20 h, al Local Social d'Argençola. Aquestes activitats se celebraran des del 8 d’octubre de 2024 fins al 17 de juny de 2025.

Totes les persones interessades poden inscriure's contactant amb l’Ajuntament d’Argençola al telèfon 93 809 20 00. Les places són limitades, motiu pel qual cosa es recomana formalitzar la inscripció el més aviat possible.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament d'Argençola reafirma el seu compromís amb la promoció d'un estil de vida saludable i equilibrat per a tots els seus habitants.

El Ioga i el Pilates són activitats que promouen un equilibri entre el cos i la ment. El Ioga, amb la seva combinació d'exercicis físics, tècniques de respiració i meditació, ajuda a reduir l'estrès, millorar la flexibilitat i augmentar la concentració. Per la seva banda, el Pilates és una pràctica centrada en l'enfortiment muscular, especialment del core, i en la millora de la postura, la qual cosa contribueix a prevenir lesions i a mantenir una bona salut física.



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?