Societat dilluns, 15 de Juliol de 2024

12a Passejada nocturna de Rocamora


Autor: argençola

Arriba la tradicional passejada nocturna, dissabte 20 de juliol

12a Passejada nocturna de Rocamora
12a Passejada nocturna de Rocamora Foto: argençola

Dissabte 20 de juliol, Rocamora acull la seva 12a Passejada Nocturna. Es recorrerà l’antic camí de Sant Jaume i Ignasià, a partir de les 9 del vespre des de Porquerisses. L’arribada serà a la Capella de Sant Jaume de Rocamora.
Aquest indret des de l'edat mitjana ha estat punt de pas de l'antic Camí Ral d'Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. A hores d'ara al mateix lloc es creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià.
La passejada, apte per a totes les edats, fa 7,5 quilòmetres. El recorregut no és circular, però hi ha conductors a disposició per portar les persones que ho desitgin allà on hagin deixat el cotxe (tant si el deixen a Rocamora i se’ls ha de baixar fins a Porquerisses per iniciar la caminada com a l’inrevés). Per a més informació, es pot contactar al 93 809 20 00 (Ajuntament d’Argençola – horari matins) o bé al 627 95 49 12 (Francesc Ferrer).
En arribar a Rocamora, es donarà un petit refrigeri i, posteriorment, l’Esbart Dansaire Alt Gaià ens amenitzarà la festa ensenyant-nos a ballar Folk.
L’activitat és gratuïta per a tothom.



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?