Societat dijous, 20 de Juny de 2024

El Festival de Llegendes de Catalunya arriba a Argençola


Autor: argençola

Dissabte 29 de juny, “Una carretada de Llegendes” de la Guilla Teatre

El Festival de Llegendes de Catalunya arriba a Argençola
El Festival de Llegendes de Catalunya arriba a Argençola Foto: argençola

El pròxim dissabte 29 de juny, Argençola acull l’espectacle “Una carretada de Llegendes”, de la Guilla Teatre, amb motiu del Festival de Llegendes de Catalunya.

L’espectacle tindrà lloc a dos quarts de set del vespre, a la plaça Mariano Mestres, davant del Local Social d’Argençola. L’obra teatral és gratuïta i per a tots els públics.

Segons explica la sinopsis: “Han arribat dos personatges curiosos als carrers de la vila, semblen viatjants, ningú no els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu inseparable carro de fusta carregat d'històries i llegendes. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, us mostraran les sorpreses amagades dins el carro. I ara...silenci, que sembla que comencen!”.

Llegendes al territori, també a Argençola


Aquest 2024, el Festival de Llegendes celebra la seva 15a edició i s’expandeix als municipis de Bellprat i Argençola.

El Festival se celebrarà del 4 al 7 de juliol, amb més de quaranta propostes de sala i de carrer perquè Sant Martí de Tous faci bullir com mai les llegendes i les històries populars a places i carrers. Més info: https://www.llegendes.cat/



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?