Societat dimarts, 28 de Maig de 2019

Argençola present a Benvinguts a pagès 2019


Autor: argençola

Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació als visitants

Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació a Benvinguts a pagès
Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació a Benvinguts a pagès Foto: bap

El cap de setmana de l'1 i 2 de juny se celebra la quarta edició de Benvinguts a Pagès (BAP). La iniciativa compta amb la participació de 240 explotacions agràries, 235 restaurants, 280 allotjaments i més d’un centenar d’activitats lúdiques.

Argençola també participa al BAP amb Agricultura ecològica Josep Mestre que obrirà les portes de la seva explotació per a que els visitants puguin conèixer les varietats de cereals i llegums ecològics que conreen i veure el seu molí de pedra on molturem els cereals antics, elaborant unes farines de qualitat. Els horaris de visites seran: Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenge de 10h a 14h
, per norma general, els torns de visita començaran a les hores en punt.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels consells comarcals, consorcis i oficines de turisme i nombroses entitats i associacions del sector

Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre - Argençola
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre
Autor: Josep Mestre
Agricultura ecològica Josep Mestre conreu de mostassa - Argençola
Agricultura ecològica Josep Mestre conreu de mostassa
Autor: Josep Mestre


Etiquetes: benvinguts a pagès agricultura ecològica josep mestre argençola



Ho vols compartir?