Societat dissabte, 10 de Juny de 2017

Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'


Autor: argençola
cartell Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'
cartell Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors' Foto: argençola

Dissabte 10 de juny es realitzarà a Argençola la Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'.

9.00 h Sortida de reconeixement de flora i recol·lecció de flors de saüc. Sra. Montserrat Enrich, de www.gastronomiasalvatge.com
Aportació únicament la sortida: 5 €

11.00 h Pausa i infusions

11.30 h El Saüc Medicinal: identificació botànica, possibles confusions, recol·lecció, parts utilitzades, composició, propietats, precaucions, darrers estudis científics, monografies oficials. Sr. Antoni Mañes, de www.quimicatotal.net

12.30 h El Saüc en les recerques etnobotàniques, la importància pels nostres informants en alimentació i medicina popular. Sra. Airy Gras Mas, representació del grup EtnoBioFic
Modera la Jornada: Astrid van Ginkel de Fitomon.

Lloc: Església de Sant Llorenç
Aportació tota la Jornada inclou la sortida: 8 €
Activitat amb inscripció prèvia: info@fitomon.com o associacioeltrill@gmail.com
(nom, telèfon i correu electrònic)



Etiquetes: jornada tècnica botànica a la cuina mercat de les espècies argençola



Ho vols compartir?