Societat dimecres, 8 de Juny de 2016

Argençola, present a Benvinguts a pagès


Autor: argençola

Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació als visitants

Argençola, present a Benvinguts a pagès
Argençola, present a Benvinguts a pagès Foto: argençola

Durant el cap de setmana del 17 al 19 de juny es celebrarà l'experiència Benvinguts a pagès en la qual 150 explotacions agràries i ramaderes catalanes obriran les seves portes per rebre centenars de visitants i els pagesos faran de guies turístics per mostrar ‘d’on ve i com es fa el que mengem’. A les portes obertes d’hortes, granges, vinyes, oliveres, ramats i obradors s’afegiran allotjaments amb ofertes especials i restaurants amb menús de pagès. La iniciativa és idea de la Fundació Alicia i també compta amb la participació de 250 allotjaments i 200 restaurants.

Argençola també participa a l’experiència amb Agricultura ecològica Josep Mestre que obrirà les portes de la seva explotació per a que els visitants puguin conèixer les varietats de cereals i llegums ecològics que conreen i veure el seu molí de farina

Benvinguts a pagès es presenta com una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana. Una web específica permet els visitants consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en la iniciativa, i triar quines volen visitar, quantes nits volen passar fora, on es volen allotjar i on poden reservar el seu menú especial de producte de proximitat. L’objectiu és que la iniciativa tingui continuïtat en el temps i es converteixi en una tradició

Molí de cereal de Josep Mestre - Argençola
Molí de cereal de Josep Mestre
Autor: Josep Mestre
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre - Argençola
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre
Autor: Josep Mestre


Etiquetes: benvinguts a pagès Josep Mestra Argençola Anoia



Ho vols compartir?