Municipi divendres, 19 de Juliol de 2024

Precaució per aquest cap de setmana: Perill alt de risc d’incendis


Autor: argençola

Aquest divendres 19 de juliol arriba la primera onada de calor de l’estiu i Argençola és un dels municipis que entren al Nivell 3 del Pla Alfa

Precaució per aquest cap de setmana: Perill alt de risc d’incendis
Precaució per aquest cap de setmana: Perill alt de risc d’incendis Foto: argençola

Aquest divendres 19 de juliol, coincidint amb la primera onada de calor de l’estiu, el Departament d’Interior ha actualitzat el mapa del Pla Alfa elaborat a partir del mapa de perill d'incendi diari i ha situat Argençola en el nivell 3, entre d’altres municipis catalans, indicant perill molt alt de risc d’incendis.

El tercer nivell del Pla Alfa preveu la suspensió de totes les activitats de risc, amb algunes excepcions d’activitats essencials, com per exemple les agrícoles, que estan regulades. Algunes de les activitats prohibides són: qualsevol tipus de foc, fumar en terreny forestal, falles o torxes, bufadors, radials i globus aerostàtics.

Davant qualsevol indici de foc, truca al 112.

Estem davant un escenari amb probabilitat de comportaments extrems dels incendis forestals i la col·laboració de tothom és imprescindible per protegir el nostre entorn. Si veus una columna de fum truca ràpidament al 112.

Consulta quin nivell del pla operatiu hi ha activat en cada moment: Mapa del Pla Alfa



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?