Municipi dimarts, 2 de Juliol de 2024

El robatori de la bandera LGTBI+ a Argençola


Autor: argençola

Per si algú tenia dubtes, avui ens han donat una raó més. Una raó més per creure i fomentar la igualtat.

El robatori de la bandera LGTBI+ a Argençola
El robatori de la bandera LGTBI+ a Argençola Foto: argençola

Per si algú tenia dubtes, avui ens han donat una raó més. Una raó més per creure i fomentar la igualtat, una raó més per reivindicar i garantir els drets de totes les persones, una raó més per reivindicar la diversitat, i el reconeixement i respecte de totes les identitats, expressions i experiències, que cadascú senti i vulgui expressar.

El robatori de la bandera LGTBI+ a Argençola, demostra un cop més, com de necessari és seguir lluitant i defensar la llibertat de totes les persones perquè puguin ser qui vulguin ser. No deixarem mai de lluitar per garantir la llibertat en tots els espais que habitem, garantir que tothom pugui viure i sentir amb orgull i llibertat, és essencial.

Orgullosos del nostre poble, seguirem abraçant la llibertat de ser amb tots els colors que vulguem.

Avui ens han robat uns colors, però ens en queden altres, com el blau del nostre cel, un cel clar i buit que no ens podran robar mai, i que simbòlicament ens convida a reflexionar: què volem cultivar? què volem expressar?

La immensitat del cel ens recorda que la vida ens regala immenses oportunitats per construir la nostra realitat. Siguem-la. Expressem-la. Amb respecte. Amb dignitat. Amb orgull. Amb llibertat.

Des del govern municipal sempre seguirem apostant per construir un futur més tolerant, conscient, respectuós, savi i autoresponsable. No ens cansarem d'expressar, que defensar la llibertat en tots els àmbits de la vida, mai serà una lluita d'un dia, sinó de cada dia i tot l'any.


Argençola, 2 de juliol de 2024



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?