Municipi divendres, 17 de Maig de 2024

Oberta la convocatòria del procés de selecció per a una plaça temporal de brigada


Autor: argençola
Oberta la convocatòria del procés de selecció per a una plaça temporal de brigada
Oberta la convocatòria del procés de selecció per a una plaça temporal de brigada Foto: argençola

L’Ajuntament d’Argençola ha publicat una oferta d’ocupació per a la selecció d’una plaça de peó de brigada pel pla d’ocupació de Diputació de Barcelona, dins el marc de la convocatòria del Catàleg 2024, del pla de Cooperació Xarxa Governs Locals 2024-2027.

L’oferta és per a un lloc de treball temporal, en jornada de 30 hores setmanals ( 80% de la jornada), per a 5 mesos i amb una retribució de 1.058,00 euros bruts mensuals.

Les funcions bàsiques del lloc de treball és realitzar treballs de manteniment i conservació dels diferents edificis municipals, tals com pintura, petites reparacions de les instal·lacions, treballs de fusteria, i en general, tots aquells treballs destinats al manteniment preventiu.
Realitzar treballs de suport a la brigada municipal vinculats a la neteja, desinfecció i manteniment de vies públiques i instal.lacions, espais enjardinats i parcs públics; fer el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària pel desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments; i qualsevol altre funció de caràcter similar que li sigui atribuïda.

Podeu consultar tots els requisits dels aspirants i el criteri de presentació de sol·licituds al document adjunt.
Hi ha temps per presentar-se fins el 7 de juny.


ANUNCI-BASES-I-CONVOCATORIA.pdf



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?