7è Concurs de sals aromàtiques
Autor: argençola
El concurs de sals condimentades se celebrarà el 10 de juny i estableix dues categories, Professional i Amateur, que caldrà indicar al presentar la sal i que seran valorades i premiades per separat.
De les 11 a l’1h del migdia:
Recepció de sals
Lloc: taula de l’Organització
Activitat gratuïta (entrega de la sal en pot anònim i de la fitxa d’inscripció). http://www.eltrill.org/concurs-de-sals-aromatiques/
a la 1 del migdia:
Tancament del concurs i valoració de les sals
A ¾ de 4 de la tarda:
Entrega de premis a càrrec dels membres del Jurat de la Sal (diploma, detall i logo per incloure a l’etiqueta de la sal premiada)
MEMBRES DEL JURAT
– Bet Florensa, Arquitecta i pastissera de formació, des del 2011 fent tasques de divulgació del producte local i la gastronomia de qualitat a través del seu projecte Tasta Rutes i altres mitjans de comunicació, així com en tallers gastronòmics a diversos punts de la comarca de l’Anoia. tastarutes.wordpress.com
– Joan Boix, promotor del primer restaurant de cuina natural i 100% vegetariana d’Igualada, COR VERD (Gastronomia Vegana), ubicat a la zona de Les Comes, a l’Avinguda Països Catalans, 99-101 d’Igualada
– Gerard Ninot, propietari del espai gastronomic NinoTeca, professor de cuina i dietètica a Escola Joviat de Manresa. Instablog: @ninotour
– Blanca Vela, Blocaire gastronómica a Menjar a Cala Blanca http://acalablanca.blogspot.com, Instagramer @blancavela, guanyadora del 1er premi per a no professonals del 6è concurs de sals aromàtiques 2016 d’Argençola
Etiquetes: concurs de sals mercat de les espècies argençola
Ho vols compartir?
Àlbums destacats
Xino Xano passejades culturals (292)
Caminant per Argençola (325)
Mercat de les Espècies (322)