5è Concurs de sals condimentades d’Argençola
Autor: argençola
Una de les activitats del Mercat de les Espècies
El concurs de sals condimentades, que celebra la cinquena edició, estableix dues categories, Professional i Amateur, que caldrà indicar al presentar la sal i que seran valorades i premiades per separat.
De les 11 a l’1h del migdia:
Recepció de sals del 5è Concurs de sals condimentades
Lliurament de la mostra de la sal condimentada en un pot de vidre de 50 ml (aprox.) sense etiqueta, juntament amb la Butlleta d’Inscripció.
Tancament del concurs a la 1 del migdia.
Inscripció: gratuïta.
Lloc: taula de l’Organització
A les 4h de la tarda:
Proclamació del guanyador del 5è Concurs de sals condimentades
Lloc: taula de l’Organització
MEMBRES DEL JURAT DE LA SAL CONDIMENTADA
– Sònia Farran, sommelier i propietària del restaurant Kan Bakus d’Igualada
– Manuel Pla Vilanova, sommelier i propietàri del Restaurant El Jardí de la Granja d’Igualada
– Joan Fontanella Roig, propietàri del Restaurant Bitok d’Igualada
– Teresa Puértolas, d’Un jardí per menjar-se’l http://unjardipermenjarsel.blogspot.com/
– Fina, del blog http://cuinacinc.blogspot.com.es/
Font: el trill + info (enllaç extern)
Etiquetes: concurs de sals mercat espècies argençola
Ho vols compartir?
Àlbums destacats
Xino Xano passejades culturals (292)
Caminant per Argençola (325)
Mercat de les Espècies (322)