Fires i Festes dissabte, 13 de Juny de 2015

5è Concurs de sals condimentades d’Argençola


Autor: argençola

Una de les activitats del Mercat de les Espècies

5è Concurs de sals condimentades d’Argençola
5è Concurs de sals condimentades d’Argençola Foto: el trill

El concurs de sals condimentades, que celebra la cinquena edició, estableix dues categories, Professional i Amateur, que caldrà indicar al presentar la sal i que seran valorades i premiades per separat.

De les 11 a l’1h del migdia:
Recepció de sals del 5è Concurs de sals condimentades
Lliurament de la mostra de la sal condimentada en un pot de vidre de 50 ml (aprox.) sense etiqueta, juntament amb la Butlleta d’Inscripció.
Tancament del concurs a la 1 del migdia.
Inscripció: gratuïta.
Lloc: taula de l’Organització

A les 4h de la tarda:
Proclamació del guanyador del 5è Concurs de sals condimentades
Lloc: taula de l’Organització

MEMBRES DEL JURAT DE LA SAL CONDIMENTADA

– Sònia Farran, sommelier i propietària del restaurant Kan Bakus d’Igualada

– Manuel Pla Vilanova, sommelier i propietàri del Restaurant El Jardí de la Granja d’Igualada

– Joan Fontanella Roig, propietàri del Restaurant Bitok d’Igualada

– Teresa Puértolas, d’Un jardí per menjar-se’l http://unjardipermenjarsel.blogspot.com/

– Fina, del blog http://cuinacinc.blogspot.com.es/



Font: el trill   + info (enllaç extern)

Etiquetes: concurs de sals mercat espècies argençola



Ho vols compartir?