Cultura dijous, 5 de Setembre de 2024

El bosc de Clariana s’omple de màgia i música amb l’Embosca’t Festival


Autor: argençola

Enguany es van poder tornar a celebrar dues nits de concerts en un entorn idílic

El bosc de Clariana s’omple de màgia i música amb l’Embosca’t Festival
El bosc de Clariana s’omple de màgia i música amb l’Embosca’t Festival Foto: argençola

L'Embosca't Festival va tornar a obrir l'escenari de bosc de Clariana on la música i la natura es van unir per crear una experiència única. El 30 i 31 d'agost, es van celebrar dues nits plenes de música en un entorn màgic, on els visitants van poder passejar i gaudir de l'espai de bosc dibuixat per un delicat i significatiu cartell d'artistes escollits especialment per l'ocasió com van ser Renaldo & Clara, Maria Jaume, Mar Pujol, Xarim Aresté i Ferran Palau.

El festival va ser possible gràcies a la gran participació i implicació de voluntaris vinguts de diferents zones, especialment dels veïns i habitants del municipi, i la col.laboració de l’Ajuntament d’Argençola i la Diputació de Barcelona. El públic va quedar molt content gràcies a la qualitat de l'experiència, on va poder gaudir d'un gran servei de begudes artesanes gestionat per la comissió del festival i un espai gastronòmic de proximitat de la mà de la Fonda Can Llobet de Santa Maria del Camí.

El divendres va obrir el festival Renaldo & Clara, un grup liderat per la compositora, guitarrista i cantant Clara Viñals, que va captivar el públic amb les seves melodies fresques i ballables. La nit va continuar amb la talentosa Maria Jaume, la dolça veu mallorquina que gràcies a les seves cançons va fer vibrar tot el bosc.

Dissabte, la màgia va continuar amb Mar Pujol, una veu hipnotitzadora que va inaugurar la segona nit amb la seva magnètica presència acompanyada al violoncel per Bruna González. Posteriorment, Xarim Aresté va omplir l'escenari juntament amb la seva banda de luxe, oferint un repertori cantat des de les entranyes, ple de ritme i poesia. I per tancar la màgica nit, Ferran Palau va regalar un viatge oníric a través del seu particular univers sonor enmig de la clariana de bosc, presentant el seu últim treball, ple de paisatges i emocions.

El festival s'emmarca dins els festivals singulars d'estiu de Catalunya i aposta per oferir una experiència que va més enllà de la música, dissenyant una vivència al bosc per a tots els sentits i presentant un cop més, una cita ineludible per als amants de la música i la natura, consolidant així la seva posició com a referent cultural, combinant l’art amb la bellesa del paisatge del municipi d'Argençola.

L'entorn idíl·lic de natura a Clariana, preparat amb molta cura i detall, va proporcionar als assistents una immersió total, una simbiosi perfecta entre la música i el bosc, gràcies a la l’organització i direcció artística rere de cada llum, objecte i espai del recinte, tot creant una connexió i proximitat úniques entre públic, artistes i organització, aconseguint així, que cada concert fos un moment únic i inoblidable que perdurarà en el record de totes les persones que van poder gaudir de l’experiència al bosc.

Moltes gràcies a totes les persones que ho van fer possible, per seguir-nos trobant allà on la música i la natura s’embranquen.



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?