Cultura divendres, 30 de Agost de 2024

Arriba la Festa Major de Clariana, el 7 i 8 de setembre


Autor: argençola

Enguany, com a novetat, hi haurà torneig de bitlles, ball de Festa Major i concert de versions

Arriba la Festa Major de Clariana, el 7 i 8 de setembre
Arriba la Festa Major de Clariana, el 7 i 8 de setembre Foto: argençola

Clariana ja està a punt per celebrar un cap de setmana d’activitats i germanor amb la seva Festa Major, que tindrà lloc el 7 i 8 de setembre.

Dissabte arribarà ple de novetats. A dos quarts de set de la tarda tindrà lloc la primera edició del torneig de bitlles i mölkky, per tal de gaudir d’aquest joc tan nostrat i alhora descobrir el mölkky, un joc de punteria d'origen finlandès que també promet una tarda divertida de joc.
Seguidament, a dos quarts d’onze el sopar popular reunirà a tots els veïns, veïnes i amistats. L’àpat constarà de fideuà, aigua, vi i postres, i té un cost de 12 euros. Per tal de participar-hi, cal reservar a través del telèfon 671381454 o 646120406.

A les deu del vespre arribarà la segona novetat de l’edició d’enguany, amb el ball popular a càrrec del grup “Som-hi Band”, al Local Social. Al finalitzar, “Mel & Caiena” oferiran un concert de versions a l’Eixida.

Diumenge, com és ja tradició, se celebrarà la missa de Festa Major a dos quarts d’una del migdia i, acte seguit, tindrà lloc un vermut musical amb “Summer Party Band” al Local Social.

Des de l’Ajuntament d’Argençola s’anima a tothom a gaudir del programa d’actes dissenyat. Molt bona festa major!



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?