Cultura dilluns, 26 de Agost de 2024

Embosca’t Festival a Clariana, on la música i la natura s’embranquen


Autor: argençola

El 30 i 31 d’agost, l'Embosca’t Festival tornarà a celebrar una experiència única de concerts al mig del bosc a Clariana (Argençola)

Embosca’t Festival a Clariana, on la música i la natura s’embranquen
Embosca’t Festival a Clariana, on la música i la natura s’embranquen Foto: argençola

El cap de setmana del 30 i 31 d’agost, Clariana (Argençola) acull la vuitena edició del Festival Embosca’t, que tornarà a oferir concerts enmig del bosc, una experiència única que fusiona música i natura.

Enguany, el festival recupera l’escenari on va començar tot, el bosc, un espai idíl·lic per gaudir d’artistes de primer nivell com Maria Jaume, Renaldo i Clara, Xarimo, Mar Pujol o Ferran Palau.

Aquest és el programa previst, enguany format per una proposta molt significativa i delicada.

Divendres 30 d'agost

20:00h / Obertura portes
21:00h • Renaldo & Clara
22:30h • Maria Jaume

Dissabte 31 d'agost

19:00h / Obertura portes
20:00h • Mar Pujol
21:00h • Xarim Aresté
22:30h • Ferran Palau

L’organització continua apostant per alternatives sostenibles i de qualitat, que ajudin a millorar el benestar de les persones i a dinamitzar la cultura i el territori, per això també s’oferirà una gran selecció de combinats i cerveses artesanes, com també un espai gastronòmic de proximitat.

Les entrades es poden adquirir online, a través de la pàgina web https://www.emboscatfestival.cat/entrades i l’aforament és limitat.

Recordeu que els residents al municipi d'Argençola poden gaudir d'un descompte del 25% de les entrades (màxim 4 per casa). Només cal fer dos passos:
1) Reservar les entrades abans del dia 23 d’agost al correu info@emboscatfestival.cat
2) Pagar-les directament el dia del concert.

Vine a gaudir d’aquesta vivència al bosc!



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?