Cultura dimarts, 20 de Agost de 2024

Tot a punt per la festa major de Porquerisses, del 23 al 25 d’agost


Autor: argençola

El programa ha estat creat per l’Associació de Veïns de Porquerisses, amb el suport de l’Ajuntament d’Argençola

Tot a punt per la festa major de Porquerisses, del 23 al 25 d’agost
Tot a punt per la festa major de Porquerisses, del 23 al 25 d’agost Foto: argençola

Del 23 al 25 d’agost, Porquerisses viu la seva festa major amb un munt d’activitats per a totes les edats i gustos, organitzades per l’Associació de Veïns de Porquerisses, amb el suport de l’Ajuntament d’Argençola, Anima'ns i @talicomsona, amb el patrocini de Rice Corn & Nuts S.L.

El tret de sortida de la festa serà divendres 23 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre, amb una activitat culinaria i divertida, el Masterxef infantil amb productes del Parc Agrari i Plantes Silvestres del Col·lectiu Eixarcolant. Per tal de participar-hi, cal apuntar-se abans del diumenge 18 d’agost a través del WhatsApp 665115945.

A les 9 del vespre tindrà lloc el sopar de germanor, on hi haurà una retransmissió d’entrevistes antigues i actuals. Cal que tothom porti el seu sopar; es comptarà amb servei de bar.

Dissabte arrencarà amb activitats infantils a partir de dos quarts d’11, amb jocs de cucanya i seguit d’un circuit de rodes. Tothom qui vulgui participar al circuit, cal que porti el seu casc.

Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, tindran lloc jocs esportius, i seguidament a dos quarts de set, un taller de dansa.

A les 10 vespre el sopar popular de pa amb pernil reunirà a tothom; per participar al sopar cal apuntar-se abans del diumenge 18 d’agost a través del WhatsApp 665115945. Acte seguit, de dos quarts de 12 de la nit fins dos quarts de 2 de la matinada, es podrà gaudir de la música i la festa del DJ Felip, pd efa.

Diumenge a dos quarts d’11 hi haurà la tirada local de bitlles catalanes, amb un sol llançament, i premi per als tres millors classificats. També hi haurà una paradeta de la canalla del municipi i es farà un mural entre tothom qui vulgui participar.

A les 12 del migdia hi haurà vermut popular i, ja a la tarda, teatre infantil a dos quarts de 5, amb Apocalipsi Zombie, i finalment a dos quarts de 6 de la tarda, campionat de dòmino.



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?