Cultura dissabte, 29 de Juny de 2024

Embosca’t Festival 2024


Autor: argençola

Tornen els concerts al bosc el pròxim 30 i 31 d’agost a Clariana

Embosca’t Festival 2024
Embosca’t Festival 2024 Foto: argençola

Els dies 30 i 31 d’agost, l'Embosca’t Festival tornarà a oferir una experiència única que fusiona música i natura al mig del bosc, al poble de Clariana. Gràcies a l'èxit com a experiència musical singular al mig del bosc, l'Embosca't Festival es consolida dins els festivals musicals d'estiu de Catalunya i aquest any celebra la seva vuitena edició.

La bonica trajectòria de la qual compta el festival, ha portat a artistes de renom com Joan Miquel Oliver, Mazoni, Mishima, El Petit de Cal Eril, Joan Colomo, Marcel Lázara & Júlia Arrey, Lu Rois i Ravid Goldschmidt, entre d'altres.

El cartell d'aquest any està format per Maria Jaume, Renaldo & Clara, Xarim Aresté, Mar Pujol i Ferran Palau, una proposta molt significativa i delicada, per ajudar a cultivar tots aquells valors tan necessaris en l'actual societat, com són la pausa, la reflexió, el sentit, l’escolta i l’autocura per avançar cap a un futur més conscient i amable amb tot i tothom.

Programació d'aquesta edició:

Divendres 30/08 · Maria Jaume / Renaldo & Clara

La cantant mallorquina Maria Jaume presentarà el seu últim disc “Nostàlgia Airlines”, melodies ballables plenes de nostàlgia i poesia que a part de fer ballar el cos, també faran ballar el cap. Renaldo & Clara, la cantant vinguda directament de les Terres de Ponent, també presentarà el seu últim treball “La boca aigua” des de la seva visió particular i única de veure el món i la seva delicada veu, cantarà melodies que faran ballar a tothom.

Dissabte 31/08 · Mar Pujol, Xarim Aresté i Ferran Palau

La compositora Mar Pujol presentarà les seves “Cançons de rebost” el seu últim disc ple de metàfores entre el quotidià i el transcendental, que fusiona la nuesa de la seva guitarra i veu en un autèntic regal per parar i apreciar l’instant present. Xarim Aresté, el polifacètic artista presentarà el seu últim disc “Un idioma nou” cantant des de les entranyes per fer-nos remoure el cap i el cor. Ferran Palau també presentarà el seu últim disc “Plora Aquí” un autèntic viatge ple de criatures fantastiques i paisatges naturals.

Les entrades anticipades sortiran a la venda a partir d'aquest 30 de juny i es podran adquirir a la web del festival. El preu és de 25€ el divendres i de 30€ el dissabte. També hi ha un abonament de 45€ pels 2 dies. L'aforament és limitat i, durant la nit, hi haurà servei de bar amb begudes i sopars freds.

Els residents al municipi d'Argençola poden gaudir d'un descompte del 25% de les entrades (màxim 4 per casa). Només cal fer dos passos:

1) Reservar les entrades abans del dia 23 d’agost al correu info@emboscatfestival.cat
2) Pagar-les directament el dia del concert.

Vine a gaudir de la màgia del bosc!
Entrades anticipades a partir del 30/06 a la web / + info: www.emboscatfestival.cat



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?